Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam peta lvl 150 do expienia

Endviv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie wracam do gry, ale mam problem kiedyś 90 yeti st1 to było coś do expienia, a teraz ludzie tylko chcą żeby 150lvl pety miały i tu mam problem  :(  czy jest tu ktoś z graczy kto ma jakiegoś peta 150 poziom? Obojętnie żółw czy co tam jest. I jak mogę to się odwdzięczyć spróbuje. Serwer serafin, jak teraz chce gdzieś do grupy to nie bo tylko z r7 i bla bla bla no kurcze też robiłem nowe konto i nie mogłem dozbierać na nowego stwora.. -.- od 50 poziomu to same r7 widzę.. 

Opublikowano

Teraz nikt ci nie da peta r7 ;/ Sam bym ci pomógł, lecz teraz to nawet SS kosztują 100kk + ... Bez GPotato, albo kolegi, który ci pomoże nie wybijesz się w tej grze ;p Lecz powodzenia ci życzę ;p Zagadaj do jakiegoś gościa, jakoś postaraj się z nim zaprzyjaźnić i zapytaj o wspólny exp. Jeśli się zgodzi to się może jakoś wybijesz ;p Albo poczekaj więcej i zapytaj się o rupie ;p Może ci trochę pożyczy na peta do expa ;p

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Mam kilka zwierzaków ze starego konta co mnie okradli to został ten żółw st 4 i kilka zwierzaków po 90 poziomy ale nie mam eq dla nich, a na wymiane czy sprzedaż to coś są małe szanse zapytałem się kilku osób i napisali mi: może to sprzedaż po kilkunastu dniach.. 

Opublikowano

Teraz nikt ci nie da peta r7 ;/ Sam bym ci pomógł, lecz teraz to nawet SS kosztują 100kk + ... Bez GPotato, albo kolegi, który ci pomoże nie wybijesz się w tej grze ;p Lecz powodzenia ci życzę ;p Zagadaj do jakiegoś gościa, jakoś postaraj się z nim zaprzyjaźnić i zapytaj o wspólny exp. Jeśli się zgodzi to się może jakoś wybijesz ;p Albo poczekaj więcej i zapytaj się o rupie ;p Może ci trochę pożyczy na peta do expa ;p

nupie nie ma Gpotato teraz jest Webzen =.=

Zwierzaka Ci nie dam, ale moge pomoc z misjami etc (straciłam wczorak smoka bo zamiast 2.8b to za 280kk sprzedałam xD) mój nick Alavidha

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się już, teraz dużo osób narzeka bo nie ma płatności tel.

W rappelz zmieniają się chyba tylko ceny, niby ma być update nowy ale to też nie wiadomo kiedy, przynajmniej ja nie doczytałem.

Ma być jakiś nowy loch itd. ale jeśli chodzi o exp to można samemu dobić do 120lv ale z dobrym petam, nowi mają strasznie trudno, bo jak widziałem to robią dopiero pt od 90+.

Według mnie to bardziej opłaca się grać na privach, ale to zależy kto woli.

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się już, teraz dużo osób narzeka bo nie ma płatności tel.

W rappelz zmieniają się chyba tylko ceny, niby ma być update nowy ale to też nie wiadomo kiedy, przynajmniej ja nie doczytałem.

Ma być jakiś nowy loch itd. ale jeśli chodzi o exp to można samemu dobić do 120lv ale z dobrym petam, nowi mają strasznie trudno, bo jak widziałem to robią dopiero pt od 90+.

Według mnie to bardziej opłaca się grać na privach, ale to zależy kto woli.

Płatność Telefoniczny, ma być gdy technicy naprawią wszystko (lepsze zabezpieczenia)

Party 1-70 (aktualnie bez pt można wbić nawet bez zwierzaka r7.... zupka ryżowa z event'u i masz atak +1k i +5k hp oraz ostatni dzień złotego event'u z którego się ma błogo dev)

Exp jest szybki i wygodny do 138 (wtedy mc i ciężko idzie...)

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Tylko ze Rappelz to gra druzynowa, po to sa pety po to sa dungeony zeby ludzie grali razem i sobie nawzajem pomagali.

I o to chodzi.

Ja na privie poznałem naprawdę zajebistych ludzi i o wiele lepiej mi się z nimi gra i gada niż na globalu.

Opublikowano

I o to chodzi.

Ja na privie poznałem naprawdę zajebistych ludzi i o wiele lepiej mi się z nimi gra i gada niż na globalu.

bo na globie są gildie bardzo spoko ale przyjmują jeżeli masz zasób kasy 10kkkkkkkkk xD wtedy każdy aż w tyłek wchodzi.... xD

A co do priva, racja ^^ mnie nupkow polskich chociaż ^^ HYPERION RULE !

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

A oplaca sie wogole wracac do Rappelza? Cos sie w nim zmienilo? Polepszylo/Pogorszylo? hm?

Jak ja sam wszedłem po przerwie to jedno przyszło mi do głowy.. z tej gry robią świat pokemonów

Opublikowano

Na privach nie chce mi sie grac, bo lubie wyzwanie :D Dla mnie to zadna frajda wbic 150 w jeden dzien, czy 2 czy nawet 3.

150 łatwo wbić ale 180-190 już nie tak łatwo  :P

Opublikowano

A podacie jakiegos dobrego priva? Ktory nie padnie po paru miechach?

Team Hyperion (nick w rgze taki sam co na forum jak wbijesz załatwie Ci gildie która pomaga xD)

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest trudno. Najgorszy początek do 50 levela, a w góre coraz łatwiej bo dużo osób. Co do peta r7 to trudno zdobyć ale teraz jest kupon na przepustki do farmy więc można wbić mu ten 150.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...